Arhivă blog
RSS

Blog

BR44 Dampf Schneeschleuder (in Arbeit) - Plug de zapada

Iata ca a venit si vremea primului review Train-Sim Romania. Este vorba despre plugul de zapada pe aburi „Henschel", oferit de Romantic Railroads si disponibil pe site-ul JustTrains, in cadrul add-on-ului "aburoasei" DB BR 44. 
Prezentarea video aici : https://www.youtube.com/watch?v=_W7CToTSaM4


Desi nu exceleaza la capitolul fototexturare sau sunete, acest add-on confera jocului un realism suplimentar, gratie scriptului specific ce permite manipularea plugului in tandem cu orice fel de locomotiva, fie ca vorbim de "aburoasa nativa" inclusa in pachet sau tractiune diesel/electrica. De altfel, prin montarea unei troieni de zapada (vizibila doar iarna si inclusa ca obiect "scenery" in pachet), plugul este capabil sa inlature geometric obstacolul, premiera pentru un simulator feroviar.

Note review : 

Model 3d : 8/10
Texturi (interior/exterior) : 7/10
Sunete (interior/exterior) : 6/10
Script : 9/10
Animatii : 9/10 
"Value for money" (€24.95) : 8/10
-------------------------------------------
Media : 7.83/10


Concluzie finala : Un add-on ce nu trebuie sa lipseasca din colectia oricarui pasionat feroviar, respectiv entuziast al Train Simulator 2016. Pretul usor prohibitiv (pentru aceasta zona a Europei) este compensat de lipsa oricarui alt add-on specific si echivalent functional, devenind astfel ideal pentru eventuale scenarii pe timp de iarna. Diverse reduceri transforma acest add-on intr-un "must-have". Spor la deszapezire !!