RSS

Știri

Astazi am lansat primul pachet de catenari noua. Pachetul include elemente de bază ale electrificării. Alte elemente vor fi adăugate la următoarele actualizări. Costul catenarei este de 5 euro, actualizările fiind gratuite!
Vagoanele cuseta -11 februarie 2018
Vagoanele cuseta ČSD/ČD/ČD Cargo Bc (Tip Y) sunt acum disponibile pe site-ul nostru. Important : Eroarea privind deschiderea/inchiderea usilor la vagoanele cuseta CFR Bc a fost remediata. Cei care au achizitionat aceste add-on-uri sunt rugati sa le descarce din nou.
O noua versiune (1.6) a Semnalizarii Luminoase Integrale a fost publicata pe site: https://train-sim.ro/semnalizarea-luminoasa-integrala Aceasta noua versiune aduce urmatoarele modificari: - Un semnal DTV sau SSSR va arata "Liber cu viteza redusa", atata timp cat este setata o viteza in casuta linkului semnalului, indiferent de viteza de pe linie. Un semnal TMV va indica cifra corespunzatoare vitezei setata pe linkul semnalului. - Din punct de vedere grafic, au fost inlaturate acele raze de sub fiecare foc al semnalului - Un semnal de parcurs cu un singur link (ca cel de la Jibou), in varianta SSSR (CA si BB) si varianta TMV (CPA) - Noi variatii care lipseau in intreaga semnalizare. Cei ce au cumparat deja semnalele pot descarca noua versiune de pe pagina de profil de pe Train-Sim.RO, sectiunea Produse descarcabile.
Pachetul de sine românesti a fost lansat. Mai multe detalii aici: https://train-sim.ro/sine-rom%C3%A2nesti
Dupa o perioada de inactivitate in domeniul materialului rulant, am reusit sa aducem la dispozitia publicului larg un set, speram noi cat mai indestulator, de vagoane contemporane Y (19-50, 20-50 si 39-50) ale CFR.
Am dat drumul la sondajul pentru cel mai bun reskin realizat de comunitatea Train-Sim.ro, pe locomovita electrica EC versiunea 2.0. Le uram succes celor patru candidati !
Avem deosebita placere sa va anuntam, ca dupa aproape un an de munca , proiectul de semnalizare luminoasa a fost dus la bun sfârsit si astazi puteti achizitiona de pe site, mega-pachetul de semnale luminoase românesti, precum si trecerile la nivel cu calea ferata. Un add-on necesar pentru orice creator de ruta româneasca.
Review JustTrains "DB BR 44" -6 ianuarie 2016
Un scurt review asupra asupra add-on-ului oferit de RomanticRailroads via JustTrains, ce contine singurul plug de zapada european conceput pentru Train SImulator 2015/2016
Un An Nou Fericit 2016 !!! -1 ianuarie 2016
LA MULTI ANI tuturor !!! Un Nou An Fericit 2016 care sa va aduca numai bucurii, impliniri, multa sanatate si ne bucuram de cat mai multe add-onuri românesti pentru Train Simulator 2016. La Multi Ani 2016 !!!
CFR Seebergbahn versiunea 1.1 -21 decembrie 2015
A fost publicata versiunea 1.1 a rutei CFR Seebergbahn care corecteaza problemele de directionality ale liniilor si foloseste semnalele mobile CFR.