RSS

Știri

Pachetul de sine românesti a fost lansat. Mai multe detalii aici: https://train-sim.ro/sine-rom%C3%A2nesti
Dupa o perioada de inactivitate in domeniul materialului rulant, am reusit sa aducem la dispozitia publicului larg un set, speram noi cat mai indestulator, de vagoane contemporane Y (19-50, 20-50 si 39-50) ale CFR.
Am dat drumul la sondajul pentru cel mai bun reskin realizat de comunitatea Train-Sim.ro, pe locomovita electrica EC versiunea 2.0. Le uram succes celor patru candidati !
Avem deosebita placere sa va anuntam, ca dupa aproape un an de munca , proiectul de semnalizare luminoasa a fost dus la bun sfârsit si astazi puteti achizitiona de pe site, mega-pachetul de semnale luminoase românesti, precum si trecerile la nivel cu calea ferata. Un add-on necesar pentru orice creator de ruta româneasca.
Review JustTrains "DB BR 44" -6 ianuarie 2016
Un scurt review asupra asupra add-on-ului oferit de RomanticRailroads via JustTrains, ce contine singurul plug de zapada european conceput pentru Train SImulator 2015/2016
Un An Nou Fericit 2016 !!! -1 ianuarie 2016
LA MULTI ANI tuturor !!! Un Nou An Fericit 2016 care sa va aduca numai bucurii, impliniri, multa sanatate si ne bucuram de cat mai multe add-onuri românesti pentru Train Simulator 2016. La Multi Ani 2016 !!!
CFR Seebergbahn versiunea 1.1 -21 decembrie 2015
A fost publicata versiunea 1.1 a rutei CFR Seebergbahn care corecteaza problemele de directionality ale liniilor si foloseste semnalele mobile CFR.
Astazi au fost publicate pe site Semnalele mobile CFR impreuna cu o noua joanta cu bobina pentru semnale TMV.
Dupa aproape 10 luni de munca, pachetul de semnalizare pe doua trepte de viteza a fost lansat. El cuprinde o gama larga de semnale, cu functii avansate si o fidela reproducere a comportamentului real al acestor semnale.
Stimati membrii, va informam ca de astazi in mod oficial, exista un nou site si forum, www.mstsromania.com fondat de catre doi membrii ai train-sim.ro impatimiti ai MSTS. Tinand cont de conditiile acutale si de noua noastra orientare, am decis sa sustin aceasta initiativa ...